Vi producere, leverer og monterer træelementer til tag, facader og vægge

– træelementer til alle typer byggeri. Læs mere om de forskellige produkter herunder

Træelementer​

Nemt og hurtigt byggeri med træelementer

Vi leverer træelementer til byggeri: tagelementer, facade-elementer, dækelementer, trækassetter. 

Tagelementer / tagkassetter

Tagelementer kan udføres på forskellig vis, afhængigt af hvilke egenskaber taget skal opfylde og hvilke betingelser konteksten stiller. Udgangspunktet er enten en ventileret eller en uventileret konstruktionsopbygning, med diverse variationer. Flere parametre spiller ind ift. valg af optimal tagløsning, herunder tagets hældning, beklædning og fugtbelastning. Jysk Element fremstiller og leverer trækassetter af træelementer til alle typer byggeri. Se et færdigt byggeri her!

Facadeelementer

Facadeelementer kan udføres som udfyldnings-elementer, bærende facadeelementer eller som forsats-elementer til en tung bagvæg. Udfyldnings-elementer benyttes typisk i kombination med en søjle-bjælkekonstruktion, hvor elementerne monteres direkte på dette skelet, og kan danne skivevirkning. Udfyldnings-elementer er en økonomisk løsning, benyttes ofte i forbindelse med butiks- og kontorbyggeri, lager- og produktions-haller m.v.

Bærende facadeelementer er en højisoleret facadeløsning til f.eks. boliger, institutioner m.v. Løsningen kan benyttes i såvel nybyggeri, som ved renovering og energioptimering af eksisterende bygninger, hvor en bærende facade trænger til udskiftning.

Forsats-elementer benyttes fx som ny klimaskærm ved ønsket efterisolering eller energirenovering af gamle konstruktioner, hvor man bibeholder en eksisterende bærende bagvæg. Forsats-elementer kan også anvendes i nye konstruktioner. Se et færdigt byggeri her!

Indervægs-elementer

Indervægs-elementer (eller skillevægge) kan udføres i forskellige typer; både som bærende, ikke bærende, som lejlighedsskel og brandmæssig adskillelse. Indervægs-elementer kan benyttes både ved nybyggeri og ved renovering af eksisterende ejendomme. Ved at bruge skillevægge kan der opnås en rigtig god lydisolering.

Individuelle løsninger

Opfør dit næste byggeprojekt med præ-fabrikerede træelementer. Jysk Element ApS skræddersyr løsningerne til dit byggeprojekt ud fra dine ønsker og krav. Vi samarbejder med forskellige entreprenørvirksomheder, som vi kan henvise til, hvis du ønsker en totalløsning og et tilbud på det samlede nøglefærdige byggeri.

Byg med træelementer fra Jysk Element ApS. Vi har fokus på bæredygtighed – læs mere her.

Skal du bygge nyt erhvervs- eller industribyggeri og vil du evt. bruge træelementer?

​Send os gerne en uforpligtende forespørgsel og vi vender retur
​hurtigst muligt:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma info

​Jysk Element ApS producerer, leverer og monterer præfabrikerede træelementer til erhvervs- og industribyggeri og større bolig- og rækkehusprojekter.​ Vi leverer præfabrikerede elementløsninger bl.a. facade- skillevægs- dæk- og tagelementer til alle former for byggerier.

Kontakt os

​Jysk El​eme​nt ApS

Holmhuse 14A, 7860 Spøttrup

Navigation på Google Maps

Telefon: 23 25 12 40

E-mail vedr. byggeri: tm@jyskelement.dk​​

E-mail vedr. faktura mv.: faktura@jyskelement.dk