Om Jysk Element ApS

Din leverandør af træelementer​

Salling Træelementer ApS bliver til Jysk Element ApS

Salling Træelementer ApS har indgået aftale med Jysk Element ApS om overdragelse af dets aktiviteter, med virkning fra 01.09.2019.

Baggrunden for overdragelsen er, at Salling Træelementer ApS ønsker at udvide ejerkredsen og i forlængelse heraf videreføre selskabet i nyt regi. Udvidelsen af ejerkredsen sker som et led i at styrke og udvikle virksomhedens aktiviteter og produkter med fokus på fremtidig vækst.

Trofaste kunder hos Salling Træelementer ApS vil kunne forvente samme høje produktkvalitet og sikkerhed for rettidig levering hos Jysk Element ApS.

Jysk Element ApS producerer og leverer træelementer til både erhvervs- og privatbyggeri. Både entreprenører, tømrer virksomheder, private bygherrer m.v. er blandt vores kunder. Vi leverer tag- og vægelementer til alle former for byggerier.


Jysk Element ApS nøjes ikke med at producere elementerne, vi sørger også for montering og strimling mellem elementer. På den måde kan vi garantere tæt tag inden vi forlader pladsen.


Vi tilbyder komplet optegning af træelementer, elementplaner, snittegninger, statiske beregninger mv. Vi samarbejder gerne tæt med både bygherre, arkitekter og ingeniører. Lad os være med i projekteringen så tidligt som muligt, og opnå flere fordele i byggeprocessen og dermed spare penge på hele byggeriet!

Værksted

Vi bor i Spøttrup i Midtjylland nær Limfjorden. Med eget værksted har vi mulighed for at udføre mange alsidige opgaver. Dette betyder en hurtigere og mere fleksibel arbejdsgang for dit byggeprojekt.

Læs mere om vores arbejdsgange og fokus på bæredygtighed her og læs om vores produkter her.

Er bæredygtighed
en god forretning?

Læs mere her

Skal du bygge nyt erhvervs- eller privatbyggeri og vil du evt. bruge træelementer?

​Send os gerne en uforpligtende forespørgsel og vi vender retur
​hurtigst muligt:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du bygge nyt erhvervs- eller privatbyggeri?

Vi samarbejder med professionelle byggefirmaer, bl.a.Midtjysk Albyg A/S

Påtænker du at bruge træelementer?

Kontakte os og få et tilbud på dit næste projekt.

Firma info

Salling Træelementer ApS har indgået aftale med Jysk Element ApS om overdragelse af dets aktiviteter med virkning fra 01.09.2019.

Baggrunden for dette er, at Salling Træelementer ApS ønsker at udvide ejerkredsen og i forlængelse heraf videreføre selskabet i nyt regi.

Kontakt os

​Jysk Element ApS

Holmhuse 14A, 7860 Spøttrup

Navigation på Google Maps

Telefon: 23 25 12 40

E-mail: info@jyskelement.dk