Om Jysk Element ApS

Din leverandør af træelementer​

Jysk Element ApS

​Jysk Element ApS producerer og leverer præfabrikerede træelementer til erhvervs- og industribyggeri. Både entreprenører, tømrer virksomheder, og industrielle bygherrer er blandt vores kunder. Vi leverer præfabrikerede elementløsninger bl.a. facade- skillevægs- dæk- og tagelementer til alle former for byggerier.  Jysk Element's mange produkter og løsninger er under konstant udvikling og nytænkning og tilpasses nuværende energikrav.


Jysk Element ApS nøjes ikke med at producere elementerne, vi sørger også for montering og strimling mellem elementer. På den måde kan vi garantere tæt tag inden vi forlader pladsen.  Vi leverer præfabrikerede træelementer, som fremstilles løbende fra projekt til projekt. Da elementerne produceres på fabrik er produktionen uafhængig af vejrforhold og vi kan derved sikre at alle elementer produceres under sikre og tørre forhold så der ikke ophobes fugt i konstruktionen. 


Vi tilbyder komplet optegning af træelementer, elementplaner, snittegninger, statiske beregninger m.v. Vi samarbejder gerne tæt med både bygherre, arkitekter og ingeniører. Lad os være med i projekteringen så tidligt som muligt, og opnå flere fordele i byggeprocessen og dermed spare penge på hele byggeriet!

Værksted

Vi bor i Spøttrup i Midtjylland nær Limfjorden. Med eget værksted har vi mulighed for at udføre mange alsidige opgaver. Dette betyder en hurtigere og mere fleksibel arbejdsgang for dit byggeprojekt.

Læs mere om vores arbejdsgange og fokus på bæredygtighed her og læs om vores produkter her.

Skal du bygge nyt erhvervs- eller industribyggeri og vil du evt. bruge træelementer?

​Send os gerne en uforpligtende forespørgsel og vi vender retur
​hurtigst muligt:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma info

​Jysk Element ApS producerer, leverer og monterer præfabrikerede træelementer til erhvervs- og industribyggeri og større bolig- og rækkehusprojekter.​ Vi leverer præfabrikerede elementløsninger bl.a. facade- skillevægs- dæk- og tagelementer til alle former for byggerier.

Kontakt os

​Jysk El​eme​nt ApS

Holmhuse 14A, 7860 Spøttrup

Navigation på Google Maps

Telefon: 23 25 12 40

E-mail vedr. byggeri: tm@jyskelement.dk​​

E-mail vedr. faktura mv.: faktura@jyskelement.dk