Persondatapolitik

for Jysk Element ApS​

​Jysk Element ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi har modtaget om dig.

Du finder vores kontaktoplysninger her:

Jysk Element ApS
Holmhuse 14A
7860 Spøttrup
CVR-nr.: 40735909
Telefon: 23 25 12 40
E-mail: info@jyskelement.dk

Som dataansvarlig virksomhed værner vi om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.
Vi giver de personer, som vi behandler oplysninger om (”de registrerede”), informationer om vores databehandlinger og om de rettigheder, som man har som registreret.


Herunder kan I downloade dokumenter som beskriver vores persondatapolitik for hhv. kunder, leverandører og jobansøgere:

Kunder

Er du kunde, eller er tilknyttet en virksomhed, der er kunde hos Jysk Element ApS, kan du læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her:

Oplysningspligt – Kunder

Leverandører og samarbejdspartnere

Er du leverandør eller samarbejdspartner til Jysk Element ApS, kan du læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her:

Oplysningspligt – Leverandører

Jobansøgere

Søger du job hos Jysk Element ApS, kan du læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her:

Oplysningspligt & Samtykkeerklæring – Jobansøgere

Hvis du ikke er tilfreds med vores måde at behandle dine oplysninger på, må du meget gerne kontakte os.

Er du utilfreds og ikke ønsker at kontakte os kan du klage til Datatilsynet, som derefter undersøger sagen og træffer en afgørelse.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

NB! Du kan skrive til Datatilsynet via Digital Post på Borger.dk, hvor fremsendelsen af din henvendelse sker sikkert (krypteret). Vi anbefaler, at du bruger Digital Post, hvis din henvendelse indeholder fortrolige eller følsomme personoplysninger.

Er bæredygtighed
en god forretning?

Læs mere her

Skal du bygge nyt erhvervs- eller industribyggeri og vil du evt. bruge træelementer?

​Send os gerne en uforpligtende forespørgsel og vi vender retur
​hurtigst muligt:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du bygge nyt erhvervs- eller industribyggeri?

Vi samarbejder med professionelle byggefirmaer, bl.a.Midtjysk Albyg A/S

Påtænker du at bruge træelementer?

Kontakte os og få et tilbud på dit næste projekt.

Firma info

​Jysk Element ApS producerer og leverer præfabrikerede træelementer til erhvervs- og industribyggeri.​ Vi leverer præfabrikerede elementløsninger bl.a. facade- skillevægs- dæk- og tagelementer til alle former for byggerier.

Kontakt os

​Jysk El​eme​nt ApS

Holmhuse 14A, 7860 Spøttrup

Navigation på Google Maps

Telefon: 23 25 12 40

E-mail: info@jyskelement.dk