Byg med træelementer​

​Hvorfor anbefaler vi at bygge med træelementer?

Der er mange fordele ved at bruge præ-fabrikerede træelementer til dit byggeri.

Det er hurtigere, nemmere og du får en høj kvalitet i dit byggeri.

Konstruktionen af træelementerne udføres, så man opnår samme styrkeegenskaber som betonelementer, men vejer en hel del mindre. Dette er besparende på mange måde, bl.a. ved transport, da lastbilerne kan læsse flere elementer ad gangen. Mindre vægt gør også montering lettere for håndværkerne.

I en tid, hvor både effektivitet og bæredygtighed er altafgørende inden for byggeri, fremstår træelementer som en særdeles attraktiv og populær løsning. Træelementer kombinerer hurtig installation og høj præcision med miljøvenlige egenskaber, hvilket gør dem ideelle til moderne byggeprojekter, samtidig med at de muliggør fleksible og skræddersyede designløsninger, der opfylder specifikke projektkrav.

Hurtig installation - selve byggeperioden bliver forkortet

En af de største fordele ved at bruge præ-fabrikerede træelementer er den betydelige tidsbesparelse på byggepladsen. Elementerne produceres under kontrollerede forhold i vores produktionsfaciliteter og leveres direkte til byggepladsen, klar til at blive monteret. Dette reducerer byggetiden markant sammenlignet med traditionelle byggemetoder.

Præcision og kvalitet - og undgå fugt i konstruktionen

Da træelementerne fremstilles i et kontrolleret miljø, sikres en høj grad af præcision og ensartet kvalitet. Dette minimerer fejl og sikrer, at elementerne passer perfekt sammen, hvilket resulterer i en stærk og stabil konstruktion. Ved brug af træelementer i tagkonstruktionen, får du hurtigere lukket taget og undgår derved yderligere fugt. Og fordi træelementerne produceres hjemme på fabrikken, har vores håndværkere god tid og ro til at forberede sig hjemmefra, så de undgår overraskelser på byggepladsen, og derved opnår du en højere kvalitet og detalje-grad på dit byggeri.

Bæredygtighed og grøn omstilling

​Træ er et naturligt materiale, som bidrager til et lavere CO2-aftryk sammenlignet med flere andre byggematerialer. Vi anvender træ af nordisk oprindelse fra FSC-certificerede leverandører, hvilket sikrer, at vi tager hensyn til miljøet i hele produktionsprocessen. Vi holder os løbende orienteret om nye eller alternative produkter, som lever op til vores bæredygtighedsambition og strenge kvalitetskrav.

Fleksibilitet og individuelle løsninger

Ethvert byggeprojekt er unikt, og derfor tilbyder vi individuelle løsninger med præ-fabrikerede træelementer, som kan skræddersys til specifikke designkrav og arkitektoniske visioner. Vi samarbejder med forskellige entreprenørvirksomheder, som vi kan henvise til, hvis du ønsker en totalløsning og et tilbud på det samlede nøglefærdige byggeri.

Klik her og se en flot produktionshal og lagerhal som er opført med præ-fabrikerede tag-elementer og facade-elementer i træ.​

Skal du bygge nyt erhvervs- eller industribyggeri og vil du evt. bruge træelementer?

​Send os gerne en uforpligtende forespørgsel og vi vender retur
​hurtigst muligt:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma info

​Jysk Element ApS producerer, leverer og monterer præfabrikerede træelementer til erhvervs- og industribyggeri og større bolig- og rækkehusprojekter.​ Vi leverer præfabrikerede elementløsninger bl.a. facade- skillevægs- dæk- og tagelementer til alle former for byggerier.

Kontakt os

​Jysk El​eme​nt ApS

Holmhuse 14A, 7860 Spøttrup

Navigation på Google Maps

Telefon: 23 25 12 40

E-mail vedr. byggeri: tm@jyskelement.dk​​

E-mail vedr. faktura mv.: faktura@jyskelement.dk