Materialevalget har stor betydning for ethvert byggeprojekt

  • ​Først og fremmest giver træelementer mulighed for en hurtig lukning af byggeriet. Dette er især vigtigt, når tidsplanen er stram. Med træelementer kan du opnå en tæt og vejrbestandig konstruktion hurtigere end med traditionelle byggemetoder. Dette beskytter ikke kun interiøret, men fremskynder også de efterfølgende byggeprocesser.

  • En anden væsentlig fordel ved at bruge træelementer er, at det sikrer et tørt byggeri. Træelementerne fremstilles indenfor under optimale forhold, hvor fugt ikke er en faktor. Dette resulterer i en højere byggekvalitet og reducerer risikoen for fugtskader, hvilket er et centralt kvalitetskriterium i moderne erhvervsbyggeri.

  • Desuden kan træelementer leveres med færdigmonterede vinduer og døre. Dette giver præcise og effektive løsninger, som ikke alene reducerer montagetiden på byggepladsen, men også sikrer en høj grad af præcision og tæthed i bygningen, noget der kan være vanskeligt at opnå på samme niveau med traditionel montage på stedet.


Ønsker du at lære mere om de mange fordele ved at bygge med træelementer? 

Eller har du brug for et konkret tilbud til dit næste projekt? Så er du meget velkommen til at ringe til os på telefonnummer 2325 1240. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggeplaner.

Skal du bygge nyt erhvervs- eller industribyggeri og vil du evt. bruge træelementer?

​Send os gerne en uforpligtende forespørgsel og vi vender retur
​hurtigst muligt:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma info

​Jysk Element ApS producerer, leverer og monterer præfabrikerede træelementer til erhvervs- og industribyggeri og større bolig- og rækkehusprojekter.​ Vi leverer præfabrikerede elementløsninger bl.a. facade- skillevægs- dæk- og tagelementer til alle former for byggerier.

Kontakt os

​Jysk El​eme​nt ApS

Holmhuse 14A, 7860 Spøttrup

Navigation på Google Maps

Telefon: 23 25 12 40

E-mail vedr. byggeri: tm@jyskelement.dk​​

E-mail vedr. faktura mv.: faktura@jyskelement.dk